X

Toneel

Scrooge, Inc.

AfficheLiggendBISXS.jpgKaarsjes aan, een mok warme chocolademelk met slagroom of dampende glühwein, de geur van dennennaalden, jingle bells tintelen in de lucht, de kachel wordt opgepookt. We proberen de kerstsfeer nog even aan te houden.

A Christmas Carol, Scrooge de Musical, Scrooge Mc Duck, The Muppet Christmas Carol, Ebenezer: we hebben dit allemaal al weleens gezien, gelezen of gehoord.

Het Londense kerstverhaal van Dickens uit 1843 brengen we naar Antwerpen in 2023. Hoe onze mensenhatende en aartsgierige Scrooge erachter komt wat de werkelijke kerstgedachte is - reizend door zijn eigen verleden, heden en de toekomst - kan u zelf komen bekijken én beluisteren.

De schouwburg van de Luchtbal is op 12-13-14 januari 2023 het podium voor acteurs, dansers en muzikanten van Sint-Lodewijk. Met een 50-koppige ploeg van leerlingen, leerkrachten en schoolpersoneel staan we klaar om er een beleving voor jong en oud van te maken. Wij hebben er alvast van genoten. Misschien een kleine stap richting ideale wereld. U komt toch kijken?

Reserveer je tickets via onderstaand formulier!