X

Paris ma belle

woensdag, 21 maart, 2018 tot zondag, 25 maart, 2018

Na een paar sabbatjaren was het dit jaar weer zo ver. Op 21 maart vertrokken 44 zesdejaars met 4 begeleiders op eindejaarsreis met als bestemming Parijs.

Vijf dagen lang ontdekten de leerlingen deze bruisende lichtstad. Toeristische trekpleisters werden afgewisseld met een heleboel vrije tijd, zodat er voor ieder wat wils was. Naast de klassiekers, zoals het genieten van de lichtjes op Mont-Martre, het kuieren op de Champs-Élysées, het bezoek aan de Eiffeltoren en het Musée d´Orsay, genoten de leerlingen van een stadsrally door het Quartier Latin.

Verder konden ze naar hartenlust experimenteren in het Cité des Sciences, bezochten ze de Catacombes en namen ze een verfrissende duik in een subtropisch zwemparadijs. Afgesloten werd deze onvergetelijke reis door een avondlijke boottocht over de Seine langs de belangrijkste bezienswaardigheden.

Zondag ging het na 5 bomvolle dagen moe maar gelukkig terug naar Antwerpen. Ongetwijfeld komen de herinneringen aan deze reis nog vaak naar boven. Dank aan iedereen die deze reis heeft mogelijk gemaakt en aan al diegenen die erbij waren!